Over ons

Al sinds 1946 is deze scouting groep in omgeving Lansingerland actief. Onze groep bestaat uit meer dan 200 leden die wekelijks bijeen komen in één van onze 8 groepen. Onze leden variëren in leeftijd van 5 t/m 25 jaar. Daar buiten hebben wij ook nog een stam met oud-leiding en een hoop geweldige vrijwilligers. Meer lezen...
Plezier
Avontuur
Scout

Onze groepen/speltakken zijn de allerleukste. Kom je ook een keer kijken?

Nieuws

Volg onze facebook pagina 'Scouting Olave St. Clair' op facebook voor het laatste nieuws.
Scouting Olave St. Clair1 week geleden
Een schenking van € 3000,- voor de bouw van ons nieuwe clubhuis. Heel erg bedankt Goede doelen Kringloopwinkel de Paardestal, we kunnen het heel goed gebruiken!
Scouting Olave St. Clair1 week geleden
Onze vereniging gaat verhuizen naar een (nog te bouwen) nieuw clubhuis. Je kunt ons heel eenvoudig en gratis sponsoren met jouw webshop aankopen! Hoe? Ga je iets bestellen via een webshop? Ga naar de webshop via deze link:

of de knop via onze website. Klik op de webshop en plaats uw bestelling, gewoon zoals je normaal ook zou doen, maar nu gaat er een percentage van het aankoopbedrag naar scouting. Een groot aantal webshops, o.a. ‪Bol.com, Wehkamp, Thuisbezorgd.nl‬, CoolBlue, Zalando, doen hier aan mee. Alle kleine beetjes helpen!
Scouting Olave St. Clair1 maand geleden
Onze nieuwe website is online! Bekijk hem op www.scoutingberkel.nl

En daarmee is ook onze Sponsorkliks actief! Sinterklaascadeautjes? Kerstinkopen? Of een weekje weg? Koop het via Bol, Coolblue of Booking (en zowat elke andere webshop) maar ga eerst even langs de website en klik op SPONSORKLIKS! Met jouw aankoop draag je bij aan ons nieuwe clubhuis zonder dat het jou maar een cent extra kost.
Scouting Olave St. Clair added 7 new photos.2 maanden geleden
Het gebouw is weer helemaal proper, klaar voor een nieuw jaartje! Alle leiding weer bedankt!

Wij staan altijd open voor vragen en opmerkingen.
Post kunt u versturen naar Zonnehof 47, 2651TW, Berkel en Rodenrijs.
Burg. Hendrixstraat 21 2651JS, Berkel en Rodenrijs
E-mail: info@scoutingberkel.nl Phone: 010-5121668