Wie zijn wij?
De vrijwilligers van Scouting Berkel zetten zich het gehele jaar in voor kinderen. De Sinterklaastijd is voor hen de gezelligste tijd van het jaar en wij willen dan ook hierin ons aandeel leveren. Al vele jaren helpen wij van Scouting Berkel de Sint een handje om rond 5 december alles op de rails te krijgen. Veel kinderen en ouders willen namelijk graag dat Sint met zijn Pieten bij hen thuis op bezoek komt. Ons streven is dat het Sinterklaasfeest voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Met de opbrengst steunt u tevens ons werk.

Onze contactgegevens
Telefoon nr: 06-34409070 (het beste na 17.00 uur te bereiken)
Email: sinterklaas@scoutingberkel.com

Voor wie?
U kunt Sinterklaas en Zwarte Piet voor een bezoek bij u thuis of op een bedrijf laten komen in de plaatsen Berkel & Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk.

De kosten
De kosten voor een standaardbezoek van 20 minuten met Sinterklaas en twee pieten zijn €47,50 Wij adviseren u dit te verlengen indien er veel kinderen aanwezig zullen zijn. Zodoende kunnen wij genoeg tijd nemen om elk kind de persoonlijke aandacht te geven die het verdient.

Hoe werkt het?
U kunt uw aanvraag doen per telefoon of per email.
De volgende gegevens geeft u aan ons door:

• naam
  • adres (waar het bezoek gaat plaatsvinden)
  • postcode
  • telefoonnummer
  • emailadres
  • voorkeur datum/tijd van het bezoek
  • eventuele vervangende datum/ tijdstip
  • de duur van het bezoek
  • aantal kinderen/ aanwezigen (wij denken met u mee of de duur van het bezoek voldoende is)

Wat kunt u van ons verwachten?
U krijgt via de email een bevestiging, hiermee maakt u uw aanvraag definitief. Wij doen ons uiterste best om de datum en tijd van het bezoek op uw wensen af te stemmen. Wij krijgen echter veel aanvragen voor bepaalde dagen, waardoor wij eventueel een alternatief tijdstip of datum aan u zullen aanbieden. Ons advies luidt dan ook om niet tot het allerlaatste moment te wachten om teleurstellingen te voorkomen.

Wat verwachten we van u op de dag zelf?
Wanneer Sinterklaas en zijn Pieten bij u langs komen willen we het bezoek zo professioneel en persoonlijk mogelijk maken. Wij willen graag bij binnenkomst van u het volgende ontvangen: Een brief met daarop gegevens over de kinderen die aanwezig zijn. Dit zal Sinterklaas in zijn grote boek verwerken, zodat hij met de kinderen kan praten over wat u heeft aangegeven. We proberen zoveel mogelijk aan te sluiten op de interesse van het kind.Een envelop met daarin het geld; graag met de naam waarop is gereserveerd en uw adres erop.