Wij regelen Sint & Piet bij u thuis via video!

De vrijwilligers van Scouting Berkel zetten zich het gehele jaar in voor kinderen. De Sinterklaastijd is voor hen de gezelligste tijd van het jaar en wij willen dan ook hierin ons aandeel leveren. Al vele jaren helpen wij van Scouting Berkel de Sint een handje om rond 5 december alles op de rails te krijgen. Veel kinderen en ouders willen namelijk graag dat Sint met zijn Pieten bij hen thuis op bezoek komt. Ons streven is dat het Sinterklaasfeest voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Met de opbrengst steunt u tevens ons werk.

Helaas gaat het dit jaar iets anders in zijn werk. Sinterklaas is al oud en valt in de risicogroep van corona. Dit betekent dat Sinterklaas dit jaar thuis moet blijven. Maar niet getreurd want digi-piet heeft voor Sinterklaas een zoom-account aangemaakt. Dit betekent dat Sinterklaas kan videobellen via zoom op 5 december. Heeft u interesse om 10 minuten met Sinterklaas te videobellen? Stuur dan een mail naar onderstaande email adres.
Email: [email protected]

De kosten
De kosten voor videogesprek van 10 minuten met Sinterklaas en een piet zijn €25.

Hoe werkt het?
U kunt uw aanvraag doen per email.
De volgende gegevens geeft u aan ons door:

naam
telefoonnummer
emailadres
voorkeur tijd van videobellen
eventuele vervangende tijdstip
aantal kinderen/ aanwezigen
een lijst waarop een klein verhaaltje per kind staat ( wij zullen nog wat tips geven over waar u aan kunt denken via de mail)

Wat kunt u van ons verwachten?
U krijgt via de email een bevestiging, hiermee maakt u uw aanvraag definitief. Wij doen ons uiterste best om de tijd van het videobellen op uw wensen af te stemmen. Wij krijgen echter veel aanvragen voor bepaalde tijden, waardoor wij eventueel een alternatief tijdstip aan u zullen aanbieden. Ons advies luidt dan ook om niet tot het allerlaatste moment te wachten om teleurstellingen te voorkomen. In de email met bevestiging staat ook de link voor het zoomen met Sinterklaas. Dit is afgeschermd met een pass – code welke u ook via de mail zal ontvangen.

Met elkaar zorgen we zo voor een zeer geslaagd sinterklaasbezoek.
Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Onze contactgegevens
Telefoon nr: 06-34409070 (het beste na 17.00 uur te bereiken)
Email: [email protected]