De verkenners zijn een jongensgroep van 11 t/m 15 jaar.
De verkenners is één van de meest toffe speltakken bij de Olave St. Clair Groep. We draaien elke woensdag avond van 19.00u t/m 21.00u. Er word elke week een zeer gevarieerd programma aangeboden. Een programma waar alle verkenners zich wel in uit kunnen leven.

Wat doe je zoal bij de verkenners?
Kamperen onder een zeiltje, bruggen bouwen van touw en hout, boogschieten, vliegers maken, koken, zeepkisten race, noem het maar op, je kan het zo gek niet bedenken of we doen het. De nadruk bij het programma van de verkenners ligt op samenwerken en hulpvaardigheid. Altijd voorop staan: gezelligheid, avontuur, uitdaging, niet-alledaagse dingen doen, samen leuke dingen leren en je eigen grenzen verleggen.Buiten de weekendkampen is zomerkamp het grote hoogtepunt van het jaar. Het zomerkamp duurt twee weken lang en is het ultieme avontuur. Met je eigen patrouille (dit is een groep verkenners) in een tent slapen, zelf je keuken bouwen en zelf je eigen eten klaar maken. Tijdens het kamp zijn er ook heel veel leuke spellen en tochten die draaien rond het thema. Elk jaar is er een ander thema. Zo hebben de verkenners Indiana Jones vergezeld op een van zijn avonturen en hebben ze gestrande Aliens weer naar huis geholpen. Bij de meeste activiteiten werk je in team verband, dus dat is samenwerken en meestal ook dikke vrienden worden.

Email: verkennersscoutingberkel@gmail.com

Verkenners Scouting Berkel en Rodenrijs added 5 new photos.4 maanden geleden
Een kleine update.
Verkenners Scouting Berkel en Rodenrijs4 maanden geleden
Zo het kamp is officeel geopend
Verkenners Scouting Berkel en Rodenrijs shared a Page.1 jaar geleden
Met uw deelname aan de kerkveiling steunt u twee goede doelen!
De restauratie van de O.L.V. Geboortekerk en een nieuw clubhuis voor Scouting Berkel.
Verkenners Scouting Berkel en Rodenrijs1 jaar geleden
De moerdijk ligt weer achter ons
Verkenners Scouting Berkel en Rodenrijs added a new photo.1 jaar geleden

Formulieren